Жаңалық - Пайдалы кеңестер
новость от 15.11.2022
Ашытылған немесе тұздалған қырыққабат жаңа піскеніне қарағанда асқазан мен ішекке әлдеқайда пайдалы. Оның құрамында барлық қоректік компоненттер, дәрумендер, минералдар, талшықтар сақталады. Сонымен қатар, бұл лактобактериялардың көзі. Ағзадағы микробтық тепе – теңдіктің сақталуы - денсаулық кепілі, патогендік бактериялардың дамуын болдырмайды деген сөз.
дауыс беруСумен жабдықтау және су бұру қызметтеріне әр айдың 20-на дейін дұрыс төлеп тұрасыз ба?
Ия, әрдайым
41.0%
Жоқ, кейде тіпті ұмытып кетемін
20.5%
Жолым түскенде төлеймін
19.3%
Төлемегеніме көп уақыт болды
18.8%
барлық дауыс: 5072
дауыс мұрағаты