Жаңалық - Пайдалы кеңестер
новость от 15.11.2022
Ашытылған немесе тұздалған қырыққабат жаңа піскеніне қарағанда асқазан мен ішекке әлдеқайда пайдалы. Оның құрамында барлық қоректік компоненттер, дәрумендер, минералдар, талшықтар сақталады. Сонымен қатар, бұл лактобактериялардың көзі. Ағзадағы микробтық тепе – теңдіктің сақталуы - денсаулық кепілі, патогендік бактериялардың дамуын болдырмайды деген сөз.
дауыс беруБіздің сайт туралы кайдан білдіңіз?
Іздеу жүйелері
32.6%
Достарым, таныстарымның кеңесі бойынша
18.2%
есеп-хабарламадағы хабарламадан
18.4%
БАҚ
14.8%
Басқа
15.6%
барлық дауыс: 6173
дауыс мұрағаты