Жаңалық - Пайдалы кеңестер
новость от 18.11.2019
Сүзгіден өткен суды қайнату қажет пе?
Бүгінгі таңда сүзгілеу суды тазартудың ең жақсы әдісі болып саналады. Егер сүзгі дұрыс таңдалған болса, суды қосымша қайнатудың қажеті жоқ. Бір жағдайды қоспағанда: егер сүзілген су 7 сағат немесе одан көп уақыт ыдыста тұрса. Бұл уақыт ішінде микроорганизмдер көбейе бастайды, әсіресе ыдыс ыстық күннің астында болса. Мұндай суды ішпес бұрын қайнатқан жөн. Вирустар мен бактерияларға қарсы тиімсіз механикалық және сорбциялық сүзгілер иелерінің суды қайнату туралы ойлануының мағынасы бар.
дауыс беруБіздің сайт туралы кайдан білдіңіз?
Іздеу жүйелері
33.9%
Достарым, таныстарымның кеңесі бойынша
17.7%
есеп-хабарламадағы хабарламадан
17.8%
БАҚ
14.2%
Басқа
15.9%
барлық дауыс: 5532
дауыс мұрағаты