Жаңалық - Микс
новость от 18.05.2021
ҚЫТАЙ МЕН АМЕРИКАНДЫҚ ҒАЛЫМДАР ЕРЕКШЕ ЖАЛПАҚ МАКАРОН ЖАСАП ШЫҒАРДЫ
Қытай мен Американдық ғалымдар пісіру кезінде, пішінін өзгертетін макаронның жаңа өнертабысын ұсынды. Құрғақ түрінде бұл әдетте тегіс кеспе, бірақ оны қайнаған суға батырғанда, ол ішінде тесіктері бар түтіктерге немесе спиральдарға айналады. Керемет макарондарда алдын-ала арнайы ойықтар жасалады, олар оларға пішін береді. Пісіру кезінде мұндай макарон тиімді қозғалады. Мұндай макарон өнімдерінің артықшылығы бар - оларды қораптарға мықтап бүктеуге болады, бұл қаптаманы үнемдеуге мүмкіндік береді. Артық ауаның болмауына байланысты қаптаманы алпыс пайызға азайтуға болады, бұл макарон өндірісінде айтарлықтай үнемдеуге мүмкіндік береді. Сонымен қатар, қаптаманы оңтайландыру шығарылатын азық-түлік қаптамасының үлкен көлемінен зардап шегетін қоршаған ортаға оң әсер етеді.
барлық дауыс: 5545
дауыс мұрағаты