русский / қазақ
"Су ресурстары - Маркетинг" ЖШС-і
+7 (7252) 321-275Жедел желі+7 (7252) 321-274Диспетчерлік қызмет

Жаңалық - Пайдалы кеңестер

новость от 20.01.2023

Өндіруші. Өзіңіз тұратын аймақтағы өндіріс орнының өнімін алғаныңыз дұрыс. Басқа жақтан ұзақ тасымалдау өнімнің сапасына әсер етеді.
Сыртқы түрі. Жұмыртқа чипсіз, жарылмаған және кір болмауы керек. Қабықтағы аз ғана кедір-бұдырлар маңызды емес. 
Жұмыртқаны сақтау мерзімі. Есіңізде болсын, диеталық жұмыртқаларды 7 күнге дейін сақтауға болады, ал асханалық түрін 8-ден 25 тәулікке дейін. Жуылған жұмыртқаларды 12 күнге дейін сақтай аласыз. Сақтау температурасы 0 – ден 20 градусқа дейінгі аралықта болғаны дұрыс, ылғалдылығы 80-88% жерде тұруы керек.
Қайсысы пайдалы? Пісірілген бе әлде қуырылған жұмыртқа ма? 
Қайнатылған жұмыртқаның ақуызы қуырылғанға қарағанда әлдеқайда сіңімді болады. Сонымен қатар, жұмыртқа неғұрлым ұзағырақ қайнатылса, ақуызы соғұрлым пайдалы. Қайнатылған ақуыз біздің ағзамызға пайдалы заттардың 90% - дан астамын бере алады. Ал қуырылған жұмыртқа А және В дәрумендеріне бай. Ұзақ найнату кезінде бұл дәрумендердің мөлшері 20 және 60% - ға дейін азаяды. Сондықтан дәрімендерді сақтап қалу үшін глазунья етіп қуырыңыз. Тек қатты күйдіріп жібермеңіз.
«Су ресурстары-Маркетинг»,
Қазақстан Республикасы,
160013, Шымкент қаласы,
Ғ.Орманов көшесі, 17
Хат жазу
Орталық диспетчерлік қызмет: 321-274, 323-574
Жедел желі: 321-275
Тұрғындардың су балансы инспекциясы: 321-180
Су есептегіш шеберханасы: 373-362, 375-457
Коммутатор: 321-247; 321-272 қосымша бөлімнің ішкі нөмірі
Факс: 322-544
Телефон коды: 8 (7252)
Қабылдау: 31-11-94, 32-60-09, 31-11-95
Facebook: Су ресурстары-Маркетинг
whatsapp: 8-708-110-21-21
Telegram чат бот: wrm_bot
жаңа технологиялар мен инвестициялар Жаңа технологиялар Инвестициялар Біздің техника
© Барлық құқықтары «Су ресурстары-Маркетинг» ЖШС-не қарасты
Дизайн және әзірлеу ТОО "LiO Programs" 2020
    
жоғары